COVID-19 / CORONA-forholdsregler
som Gorilla Gaming efterkommer fra og med d. 29. okt. 2020:

  • Nyt pr. 29. oktober: Vi er, pga. lovgivning på området, nødsaget til at bede ALLE kunder, som vil besøge vores kontor / butik om at bære et godkendt såkaldt “mundbind” også kendt som en ansigtsmaske/skærm FRA OG MED d. 29. oktober 2020. Vi kan desværre ikke lukke dig ind, hvis du ikke har et godkendt mundbind korrekt påsat dit ansigt.
  • Nyt pr. 29. oktober: Vi bærer SELV mundbind, når vi betjener kunder, for at yde en form for “dobbelt-beskyttelse”, da både vi og jer kunder vil have mundbind på og dermed mindske risikoen for smitte.
  • Nyt pr. 29. oktober: Af sikkerhedshensyn og af hensyn til begrænsning af smittespredning hos jer – og os, kan vi højst have 3 (tre) kunder på kontoret af gangen.

Andre COVID-19-regler ligeledes gældende:

  • Ankommer du uden aftale kan du risikere at blive afvist, da vi så ikke kan sige hvor mange vi skal betjene i hvilke tidsrum – og vi vil gerne have GOD tid til hver eneste kunde!
  • For afprøvning af udstyr/PC foretrækker vi også at alle kunder kontakter os direkte på forhånd, så vi derved er sikre på, at vi kan give jer den tid og opmærksomhed som vi ønsker at give alle – på lige fod.
  • Vi har altid håndsprit tilgængelig på vores kontor til vores kunder samt desinfektionsmidler til rengøring af diverse IT-udstyr. Vi beder pænt alle vores besøgende kunder om at afspritte deres hænder, hvis de ønsker at afprøve en PC eller lignende.
  • Er der 4 eller flere kunder der vil ind i butikken, lukker vi dem ind efter “Først-til-mølle”-princippet. Vi kan i mellemtiden anbefale at gå en frisk tur i det herlige vintervejr, imens vi betjener de kunder som måtte være før dig i køen – vi tilbyder at ringe dig op, når det bliver din tur til at komme til.
  • Vi holder selvfølgelig behørig afstand (så vidt muligt over 1 meter) til vores kunder, ligesom vi afspritter alle kontaktflader mellem hvert kundebesøg, de steder hvor det er relevant.

VIGTIGT:
Udviser du tegn på smitte af COVID-19 / Corona kan vi IKKE lukke dig ind på kontoret og anbefaler dig på det kraftigste at blive testet omgående, jf. Sundhedsstyrelsens råd og retningslinjer.

Vi ønsker alle vores kunder et sundt 2020 og håber I alligevel vil kigge forbi til en handel eller blot en kop kaffe og en snak, trods alle disse nødvendige forholdsregler.

Vi takker for jeres forståelse.

De bedste ønsker om et godt helbred,

Gorilla Gaming I/S

DanishEnglish

Ved at bruge vores website accepterer du, at vi anvender cookies for at forbedre bl.a. købsoplevelsen for vores kunder. Forlad straks denne side, hvis du ikke kan acceptere at vi anvender cookies.  Læs mere