Mission / Koncept

Mission/Vision

Vi forestiller os en verden hvor vi kan inspirere til flottere computere til en fair pris. En verden hvor alle har mulighed for at få en ærlig vurdering og en fantastisk pris på elektronik-reparationer og computer service. Vi vil højne muligheden for at føle sig forstået som køber, samt være på lige niveau med sælgeren.

Vores arbejde gør vi ud af passion og bringer hjerte og sjæl med i vores værker. 

Vores drivkraft er, som altid, at kunne forbedre verden. Vi er altid fremadtænkende og arbejder hårdt for at opnå vores visioner om en bedre og grønnere verden.

Værdier

Med vores perfektionistiske tendenser, er resultatet altid visuelt forbløffende designs i vores builds. Vores morale styrkes gennem en stærk integritet, som hjælper med at guide os i privat-, og erhvervslivet. Den høje servicestandard kommer som resultat af vores stærke værdier.

Process

Forholdet med vores kunder er meget vigtigt for os og vi viser derfor en gennemsigtighed i vores process, for både at skabe mere tryghed i fremgangen af et projekt, men også i sidste ende at give vores kunder et smil på læben. Dette giver os en process der anses som en meget personlig tilgang, samtidig med at holde sig på et professionelt niveau, for at kunne opnå det bedste resultat. 

Vi tager forhold til kunden ved at lave et overordnet sammenhængende og vedvarende design. Ved at sætte os i forbrugernes sko, er vi i stand til at tilbyde en dybere forståelse for den endelige brugers perspektiv og med dette mindset, føler vi at vi kan komme frem til de nødvendige og passende løsninger.

DanishEnglish

Ved at bruge vores website accepterer du, at vi anvender cookies for at forbedre bl.a. købsoplevelsen for vores kunder. Forlad straks denne side, hvis du ikke kan acceptere at vi anvender cookies.  Læs mere