Gorilla Refurbs

Gorilla Gamings Refurb-koncept


“There is no such thing as “away” – when we throw anything away, it must go somewhere.”


Hvorfor skal jeg som forbruger købe genanvendt elektronik?

Asien producerer så billigt hardware som muligt, som med glæde købes her i Vesten, endda sommetider til overpriser, således at Asien kan leve af dette og komme op på vores levestandard.

Dette lyder umiddelbart som en god aftale for alle parter. Bagsiden af medaljen er dog, at Asien overproducerer hardware, som ikke altid er af den bedste kvalitet. De gør de ud fra de råstoffer, som de kan udvinde af deres egen jord samt Afrikas kontinent. Der eksisterer ikke uanede mængder af grundstoffer. Når disse løber tør, vil det være nødvendigt at genbruge, reparere eller i så fald omsmelte de forskellige metaller. Sidstnævnte kan i de fleste tilfælde ikke betale sig. Ikke i forhold til at købe nyt hardware fra Østen og sælge dette til forbrugeren i stedet.

Det vil med tiden betyde, at der vil være mangel på råmateriale. Det vil stoppe udviklingen og dermed produktionen af det hardware der skal drive vores software. Det er materialer vi alle har taget til os og som i dag er uundværlige såsom: PC’er, smartphones og fx hvidevarer. Hvis denne produktion ophører, kan det have en væsentlig indflydelse på udviklingen over tid.

Hvad skal vi så gøre ved det?

Gorilla Gaming tror på, at der skal tænkes i andre og mere bæredygtige baner end blot at købe nyt hardware. Hardwaren skal repareres hvis vores IT driller eller får en mindre skade i stedet for at blive smidt ud.

Hos Gorilla Gaming sætter vi vores lid, penge og tid på begrebet ”IT-upcycling”. Et begreb som indebærer at genanvende ældre (1-5 år gammelt) hardware, som repareres, opgraderes og finpudses. Alt dette på én gang af autodidakte hardware nørder hos Gorilla Gaming.

Herved genanvendes en opgraderet version af en ældre og i forvejen produceret model, til at skabe en ny og endda måske bedre PC, end da den blev sendt ud fra fabrikken for 3-4 år siden. Når denne vare bliver solgt, har én forbruger mindre bidraget til produktionen af nye dele til en ny PC, og i stedet bidraget til at give ældre hardware nyt liv.

Gør en forskel og tænk på miljøet – køb refurbished elektronik og sælg eller giv hellere din gamle slidte PC væk, i stedet for at smide den ud.


Refurb Showcase

Kontakt os nu for at få et tilbud på Refurb-PC, hvis du vil bruge genanvendt IT samtidigt med du sparer lidt på pengefronten.

DanishEnglish

Ved at bruge vores website accepterer du, at vi anvender cookies for at forbedre bl.a. købsoplevelsen for vores kunder. Forlad straks denne side, hvis du ikke kan acceptere at vi anvender cookies.  Læs mere