Gorilla Gaming Logo

Professionel IT support til virksomheder og private

Oplever du problemer med dit hardware, så kontakt Gorilla Gaming for en uforpligtende samtale og gratis diagnosticering.
Gorilla Gaming tilbyder IT Support i topklasse – Vi sørger for at holde dit hardware kørende!

Konsol Rens

Hos Gorilla Gaming er vi stolte af at tilbyde vores kunder en omfattende konsol rens og reparationsservice, der kan hjælpe med at opretholde og forbedre din konsols ydeevne. Uanset om du har en Xbox, Playstation eller Nintendo konsol, kan vores erfarne teknikere hjælpe med at løse problemer, der kan påvirke din spiloplevelse.

En konsol, der er fyldt med støv og snavs, kan forårsage problemer som overophedning, støjniveau og nedsat ydeevne. Med vores omfattende konsol rensning og reparationsservice kan vi hjælpe med at fjerne støv og snavs fra dine konsolens komponenter, som kan forhindre overophedning og forbedre dens ydeevne. Vi tilbyder også repaste service til dine konsolens termiske pastaer, som kan reducere støjniveauet og forhindre overophedning.

Vores konsol rens og reparationsservice inkluderer en grundig inspektion og diagnosticering af din konsol, hvor vores teknikere vil identificere eventuelle problemer og give dig en detaljeret rapport. Vi tilbyder også reparation af hardware og softwareproblemer, inklusiv udskiftning af defekte dele, firmware-opdateringer og meget mere.

Vores konsol rens og reparationsservice er også prisvenlig. Det koster kun 399kr at få din konsol renset og repastet. Vi vil også give dig en detaljeret oversigt over priserne for yderligere reparationer, hvis der er nogle alvorlige problemer, der skal løses. Vi vil sørge for, at du altid ved, hvad du kan forvente, og at du får den bedste kundeservice og kvalitet til den bedste pris.

Kontakt os i dag for at få din konsol renset og repastet af vores erfarne teknikere. Vi vil sørge for, at din konsol er i topform, så du kan nyde problemfri spiloplevelse og forlænge dens levetid.

Lad os høre fra dig!

 

Har du spørgsmål vedrørende en computer, brug for lidt sparring eller bare har lyst til at lytte til os tale om elektronik og komponenter i evigheder, så tøv ikke med at kontakte os!

 

Du kan også fange os ved at skrive eller ringe til os på:

  Online
  Chat med os!

  Kundeanmeldelser

  Gorilla Gaming

  Kundeanmeldelser

  René Pdersen 16.12.2021

  Trustpilot
  Super service og 2 kanon flinke fyre.

  Bestilte tid efter kl 17 og 1 minut efter kom svaret og jeg havde en tid allerede dagen efter.

  2 super fine fyre, der virkelig ved hvad de laver. Leveret min PS4 til en ny gang termisk pasta. Små 30minutter senere var den klar igen.

  Stephanie 18.01.2022

  Trustpilot
  Verdensklasse service og udstyr
  Uden tvivl den bedste kundeservice man kan opdrive. August og hans team er altid klar med en hjælpende hånd når egne teknologiske evner ikke rækker og altid klar til en SOS hvis computeren strækker til et lanparty. De er til at handle med og sørger altid for at kunden for den bedste service og den bedste kvalitet i udstyr. Jeg kan ikke sætte en finger på det arbejde som jeg har fået leveret andet end at det er topklasse og enhver CSspillers våde drøm :D Tak for altid imødekommende og god service. Vi ser frem til flere handler når udstyret endnu en gang skal opdateres.

  Martin Kierstein @ Think Photography I/S 02.02.2022

  Trustpilot
  Gorillagaming leverer!

  Gorillagaming leverer workstations og serviceydelser til vores virksomhed i Odense.
  Professionelle hver gang.
  Varmt anbefalet.

  Morten Bejlegård List 05.05.2022

  Trustpilot
  Computergenier med stor passion & dedikation

  For omkring 5 år siden er jeg så uheldig at smadre vores Macbook Pro late 2012.
  Hvordan vil jeg ikke komme nærmere ind på, da det virkelig var en situation der ikke burde kunne ske🙈😂.
  Siden har den bare ligget gemt væk i et skab, og virkelig fuldstændigt ødelagt.

  Vi har ikke kunne nænne at kassere den da den også er et arvestykke i familien, og så er det jo bare et lækkert produkt.
  Det kunne jo være at den en dag ville få nyt liv 🤷‍♂️

  Den ene dag prøver jeg så at fremlægge situationen med denne Macbook over for Gorilla Gaming gutterne August Rokkjær & Beslind Polisi, og i virkeligheden for at høre om der overhovedet kan stilles noget op med denne skønhed af et lig af en engang fed Macbook Pro 😱🙈😔

  Herfra går det stærkt, og August gennemgår maskinen.
  Han får hurtigt fundet en ny original skærm hos en forhandler som matcher den gamle, tjekker den indvendigt for alt, hvor den “ heldigvis “ så super fin ud stadigvæk, og bagpladen bliver skiftet.

  Derudover er den blevet renset, har fået nyt styresystem, ny paste - og ja…. Den står faktisk nu som en helt ny Macbook Pro😱😱😱🙏🏻😊.
  I really couldn’t believe what I saw…

  Jeg er bare igen nødt til at sige et par ord om de her 2 helt fantastiske gutter.

  Aldrig har jeg oplevet så høj service, en vanvittig faglighed fra A - Z, og en helt vildt fantastisk imødekommenhed som er helt helt unik
  ALL THE WAY👏👏👏

  Der findes aldrig nogle dumme spørgsmål hos dem ( tro mig - dem har jeg mange af 😂😂 )
  Der er altid kaffe, og en hyggelig snak med gutterne, og de er bare så mega troværdige, dygtige, og virkelig hjælpsomme.

  Nu er jeg selv min egen chef, og ser ikke mit virke som fotograf som et decideret arbejde da det for mig er en kæmpe kæmpe passion.
  Det er lige præcis den følelse du får hos
  Gorilla Gaming - passionen er med i alt hvad de laver.

  Jeg ved at der er brugt ufatteligt mange timer på ovenstående, og det er for mig så unikt, og ved at tingene altid bare spiller 180% i alt, hvad de foretager sig.

  Vi kan godt kalde dette endnu en god anmeldelse af Gorilla Gaming - jeg har nævnt dem tidligere i andre sammenhænge, hvor de også bare har brilleret med uforskammet høj, og fed service.

  Dette er lige så meget for at fremhæve det høje niveau der er hos August & Beslind som er ansigterne bag dette fantastiske firma.

  Det er 2 helt unikke personer som jeg til enhver tid varmt kan anbefale, hvad enten det er reparation af din søns/datters spillekonsol, køb af gamer pc, konfigurering, og eller bare har brug for et godt råd af nogle passionerede gutter inden for denne branche…

  Tusinde tusinde tak for et helt helt vanvittigt flot stykke arbejde 🙏🏻🙏🏻🙏🏻❤️

  Tøv aldrig - brug Gorilla Gaming

  De er så vilde 😱😱😱🙏🏻👏💪🏻

  Troels Frimer 23.08.2022

  Trustpilot
  Altid en fantastisk service man får hos Gorilla Gaming hver gang man kommer ind forbi dem.

  Linda 14.11.2021

  Trustpilot
  Sublim god service 🤩
  Skrev besked på hjemmesiden - få timer senere fik jeg en opringning og cirka en time senere stod vi igen hjemme med en fixet PS4. Nu med ny pasta og nærmest lydløs.
  Samtidig beriget med viden, så vi er helt rolige omkring hvilken pc og udstyr sønnike skal erhverve efter sin konfirmation - og vi er ikke i tvivl om hvor vi skal handle! 🦍🕹

  Nicklas Rasmussen 23.11.2020

  Trustpilot
  Bedste Service!
  De har simpelthen den bedste service! havde bestilt fra et andet firma hvor PC'en simpelthen overhedede, de hentede min PC og fik det løst uden problemer, er der nogen spørgsmål eller problemer er de der altid, kan desværre kun give 5 stjerner, havde jeg kunnet give flere havde de osse fået dem :)

  Christian 25.02.2021

  Trustpilot
  Fantastisk Oplevelse hos Gorilla Gaming!
  Jeg købte min første stationær pc hos Gorilla Gaming. God rådgivning, god kundeservice, det er den bedste gaming forretning jeg har handlet hos. Jeg har et stykke tid efter fået opgraderet min stationær, der fik jeg også en god oplevelse med rådgivning, hurtig svar og et sprog som man kan forstå. Gode fair priser, så du får meget for pengene. Skynd jer at handle hos Gorilla Gaming, det kan varmt anbefales.

  Mads C. 11/12/21

  Trustpilot
  Ringede og selvom der er travlt og corona, og kun én på matriklen tog medarbejderen bare min pc med det samme, og lavede den imens jeg ventede.
  Han svarede på alle mine dumme spørgsmål, og var meget professionel.

  Overslaget jeg havde fået i telefonen passede på en prik, så ingen ubehagelige overraskelser.

  Bundkort blev flashet, det drillede, men han fandt hurtigt ud af det, sørgede for at alt virkede som det skulle og fik lige smidt mine RAM op i hastighed ub

  5/5 der er ikke noget at sætte en finger på, og jeg bruger dem igen næste gang!

  Mathilde K. R. 13/12/21

  Trustpilot
  Service i topklasse!!!
  Super hurtigt afsendelse , Hjælpsomme udover det sædvanlige. Vi vil helst sikker anbefale butikken her til andre. Og bruge dem igen.
  Selv om jeg dummede mig og lavede en fejl i min ordre så var de hurtige til at opdage fejlen og yderst behjælpelige og venlige!

  Der er ikke gået mange timer fra bestilling til afsendelse af ordre. Trods min fejl. For den er allerede på vej. Bestilt idag eftermiddag.

  Tak til julenissen 🙏🏻🙏🏻 Rigtig glædelig jul.
  Læs mere...