Om Gorilla Gaming

Netflix red sticker


Gorilla Gaming er en nystartet virksomhed, som opstod midt i de hårde corona-tider. Hos Gorilla Gaming bygger vi computere med fokus på at give folk en oplevelse, samt yde den bedste service på markedet. Vi smider hele hjertet i vores builds og går ikke fra vores arbejde før vi er 110% tilfredse. Vi puster derudover liv i gamle og glemte dele og finder et nyt hjem til dem. Vores computerløsninger gør det nemt og overskueligt for alle, og vi hjælper med at finde en løsning der passer ethvert budget.

Hos Gorilla Gaming er bæredygtighed en indskreven regel. Med hver enkelt løsning vi fremstiller, er det med tanken om et bedre miljø i baghovedet, da vi forsøger at genanvende dele der ellers ville blive destrueret. Vi genbruger altid emballage hvis muligheden foreligger.

Holdet bag Gorilla Gaming

Gorilla Gaming er stiftet i 2020 af de livslange kammerater August Rokkjær og Beslind Polisi, under nedlukningen der opstod som følge af Covid-19.

Gorilla Gaming består i dag af 2 personer:

  • August Rokkjær – Stifter og Direktør
  • Beslind Polisi – Stifter og Direktør

August Rokkjær har allerede siden de unge år haft en stor interesse for spillemaskiner og computere. Dagene efter folkeskolen blev derfor tit og ofte brugt på, at bygge samt opgradere hans og vennernes computere.

Beslind Polisi har siden barndommen altid været en stor fan af spil, lige fra SEGA genesis tiderne. Da hans familie fik deres første computer, tog Beslinds nysgerrighed over og han stødte tit på problemer, som han lærte at løse. Beslind har altid haft en stor passion for spiludvikling.

Find os på Facebook, Instagram eller send en mail direkte til os