Kundeanmeldelser

Hvad mener vores kunder om det vi gør?

Facebook

5.0
Based on 15 reviews
drevet af Facebook
Mads Kruse Rytter
Mads Kruse Rytter
2021-02-10T20:45:04+0000
Super god service og super godt stykke arbejde! Er fuldt tilfreds!
Stinna Andersen
Stinna Andersen
2021-02-08T18:02:41+0000
Det er ikke svært: 5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ ud af 5 mulige 😉
Christina Markussen
Christina Markussen
2021-02-05T17:59:12+0000
Sublim service niveau ⭐⭐⭐⭐⭐God kommunikation ⭐⭐⭐⭐⭐Altid parat med gode råd ⭐⭐⭐⭐⭐Gorilla gaming får vores varmeste... anbefalinger!læs mere
Thomas Therkelsen
Thomas Therkelsen
2021-02-04T15:23:12+0000
Har fået fantastisk service hos Gorilla Gaming - Specifikt af August Rokkjær 😃Både da jeg skulle sælge ældre... hardware, og købe en strømforsyning da min egen blev utilstrækkelig - Var der hvad jeg ville kalde nærmest instant svar tider og knald god service! 😃Kan varmt anbefales.læs mere
Jeppe Friis
Jeppe Friis
2021-02-01T09:39:29+0000
Super god service og hurtig levering! Kan klart anbefales!
Cille Sigfred Bager
Cille Sigfred Bager
2021-01-16T18:37:05+0000
Skønne gutter!Gode priser og bedste service! Kan klart anbefales🔥
Emin Kabiljagic-Tornehave
Emin Kabiljagic-Tornehave
2021-01-14T17:41:00+0000
Kom til at slette alt på min eksterne harddisk og gutterne fra Gorilla Gaming stod med det samme klar til at hjælpe med... at gendanne alle mine ting. 🙂 Klart et firma som kan anbefales, rigtig god service og nogle drenge som ved hvad de laver. 👍🏼Vil klart komme tilbage igen, der sker noget 🙂læs mere
Jesper Bæk Jørgensen
Jesper Bæk Jørgensen
2021-01-03T18:46:35+0000
God service, gode priser og et øje for detaljer. Du kan være sikker på at få god behandling hos Gorilla Gaming!
Kasper Reinberg Gynthersen
Kasper Reinberg Gynthersen
2020-12-03T08:32:53+0000
Havde en rigtig god oplevelse med gorilla gaming, mit bundkort var med bøjede pins og troede det var færdigt, men på 30... min havde de fixet mit bundkort! Stor respekt herfra ❤️👍🏽læs mere
Carina Lund
Carina Lund
2020-10-22T15:39:57+0000
Hvis man ønsker den bedste kvalitet og service , så skal man handle ved Gorilla Gaming. De er ikke mindre end helt... fantastiske og yder den bedste service, man overhovedet kan få❤️Vil fremover kun købe computer, reparation osv ved dem.læs mere
Mathias NY Lajmiri
Mathias NY Lajmiri
2020-10-09T12:12:23+0000
Perfekt fixede min pc på 20 min 5 stjerner! Super service kommer igen.
Karina Rosenborg Hendriksen
Karina Rosenborg Hendriksen
2020-10-07T18:40:57+0000
Absolut kanon service, vi er super glade og tilfredse med handlen, og diverse andre ting i har fixet for os.. ikke en... finger at sætte på noget der, alt fungere, der svares lynhurtigt tilbage og hjælper altid med selv det mindste.. Vil til enhver tid anbefale jer 🙏😊👍læs mere
Pia Petri
Pia Petri
2020-09-15T17:34:31+0000
Så skøn service selv om man sidder langt væk fra Odense. Lækker computer og alt hvad i sagde den ville være. Tusinde... tak for alt den hjælp i gav ♥️læs mere
Lone Stougaard
Lone Stougaard
2020-07-22T20:51:31+0000
Længe skal man lede efter så god service og pålidelighed. Ved køb af gamer pc til sønnen følte jeg mig på INTET... tidspunkt utryg ved at handle med Gorilla Gaming og det hele var 100% i orden. 👍🏻Mange tak for en god handel August. Vil bestemt anbefale Jeres firma og det er jeg sikker på min søn er helt enig i 😉👍🏻læs mere
Kevin Nielsen
Kevin Nielsen
2020-07-12T12:09:54+0000
Kanon service, perfekt arbejde! Og lyn hurtige. Stor tak til jer for at redde min bærbar 😀🥰
Næste anmeldelser

Google

Gorilla Gaming I/S
5.0
Based on 1 reviews
powered by Google
Kristian svane westerblaa
Kristian svane westerblaa
02:11 27 Sep 20
god service gode pcer også er prisen billig men computere der yder bedre end dem du får i andre butikker plus hvis den fejler noget eller andet hjælper de altid jeg er glad som kunde at jeg nu køber... min nummer 2 pc hos demde er virkelig fedt bygget 🙂læs mere
Se alle anmeldelser
js_loader

DanishEnglish

Ved at bruge vores website accepterer du, at vi anvender cookies for at forbedre bl.a. købsoplevelsen for vores kunder. Forlad straks denne side, hvis du ikke kan acceptere at vi anvender cookies.  Læs mere