Cookie- & privatlivspolitik hos Gorilla Gaming I/S

baggrunde

Cookie- & privatlivspolitik hos Gorilla Gaming I/S

Introduktion

Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies

Websitet anvender “cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Personoplysninger

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Sikkerhed

Vi behandler dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om “Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig i et almindeligt format (dataportabilitet). Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: kontakt@gorillagaming.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:

Gorilla Gaming I/S

Stationsvej 69

5792 Årslev

Telefon: 42 68 56 66

Email: kontakt@gorillagaming.dk


Kundeanmeldelser

Gorilla Gaming

Kundeanmeldelser

René Pdersen 16.12.2021

Trustpilot
Super service og 2 kanon flinke fyre.

Bestilte tid efter kl 17 og 1 minut efter kom svaret og jeg havde en tid allerede dagen efter.

2 super fine fyre, der virkelig ved hvad de laver. Leveret min PS4 til en ny gang termisk pasta. Små 30minutter senere var den klar igen.

Stephanie 18.01.2022

Trustpilot
Verdensklasse service og udstyr
Uden tvivl den bedste kundeservice man kan opdrive. August og hans team er altid klar med en hjælpende hånd når egne teknologiske evner ikke rækker og altid klar til en SOS hvis computeren strækker til et lanparty. De er til at handle med og sørger altid for at kunden for den bedste service og den bedste kvalitet i udstyr. Jeg kan ikke sætte en finger på det arbejde som jeg har fået leveret andet end at det er topklasse og enhver CSspillers våde drøm :D Tak for altid imødekommende og god service. Vi ser frem til flere handler når udstyret endnu en gang skal opdateres.

Martin Kierstein @ Think Photography I/S 02.02.2022

Trustpilot
Gorillagaming leverer!

Gorillagaming leverer workstations og serviceydelser til vores virksomhed i Odense.
Professionelle hver gang.
Varmt anbefalet.

Morten Bejlegård List 05.05.2022

Trustpilot
Computergenier med stor passion & dedikation

For omkring 5 år siden er jeg så uheldig at smadre vores Macbook Pro late 2012.
Hvordan vil jeg ikke komme nærmere ind på, da det virkelig var en situation der ikke burde kunne ske🙈😂.
Siden har den bare ligget gemt væk i et skab, og virkelig fuldstændigt ødelagt.

Vi har ikke kunne nænne at kassere den da den også er et arvestykke i familien, og så er det jo bare et lækkert produkt.
Det kunne jo være at den en dag ville få nyt liv 🤷‍♂️

Den ene dag prøver jeg så at fremlægge situationen med denne Macbook over for Gorilla Gaming gutterne August Rokkjær & Beslind Polisi, og i virkeligheden for at høre om der overhovedet kan stilles noget op med denne skønhed af et lig af en engang fed Macbook Pro 😱🙈😔

Herfra går det stærkt, og August gennemgår maskinen.
Han får hurtigt fundet en ny original skærm hos en forhandler som matcher den gamle, tjekker den indvendigt for alt, hvor den “ heldigvis “ så super fin ud stadigvæk, og bagpladen bliver skiftet.

Derudover er den blevet renset, har fået nyt styresystem, ny paste - og ja…. Den står faktisk nu som en helt ny Macbook Pro😱😱😱🙏🏻😊.
I really couldn’t believe what I saw…

Jeg er bare igen nødt til at sige et par ord om de her 2 helt fantastiske gutter.

Aldrig har jeg oplevet så høj service, en vanvittig faglighed fra A - Z, og en helt vildt fantastisk imødekommenhed som er helt helt unik
ALL THE WAY👏👏👏

Der findes aldrig nogle dumme spørgsmål hos dem ( tro mig - dem har jeg mange af 😂😂 )
Der er altid kaffe, og en hyggelig snak med gutterne, og de er bare så mega troværdige, dygtige, og virkelig hjælpsomme.

Nu er jeg selv min egen chef, og ser ikke mit virke som fotograf som et decideret arbejde da det for mig er en kæmpe kæmpe passion.
Det er lige præcis den følelse du får hos
Gorilla Gaming - passionen er med i alt hvad de laver.

Jeg ved at der er brugt ufatteligt mange timer på ovenstående, og det er for mig så unikt, og ved at tingene altid bare spiller 180% i alt, hvad de foretager sig.

Vi kan godt kalde dette endnu en god anmeldelse af Gorilla Gaming - jeg har nævnt dem tidligere i andre sammenhænge, hvor de også bare har brilleret med uforskammet høj, og fed service.

Dette er lige så meget for at fremhæve det høje niveau der er hos August & Beslind som er ansigterne bag dette fantastiske firma.

Det er 2 helt unikke personer som jeg til enhver tid varmt kan anbefale, hvad enten det er reparation af din søns/datters spillekonsol, køb af gamer pc, konfigurering, og eller bare har brug for et godt råd af nogle passionerede gutter inden for denne branche…

Tusinde tusinde tak for et helt helt vanvittigt flot stykke arbejde 🙏🏻🙏🏻🙏🏻❤️

Tøv aldrig - brug Gorilla Gaming

De er så vilde 😱😱😱🙏🏻👏💪🏻

Troels Frimer 23.08.2022

Trustpilot
Altid en fantastisk service man får hos Gorilla Gaming hver gang man kommer ind forbi dem.

Linda 14.11.2021

Trustpilot
Sublim god service 🤩
Skrev besked på hjemmesiden - få timer senere fik jeg en opringning og cirka en time senere stod vi igen hjemme med en fixet PS4. Nu med ny pasta og nærmest lydløs.
Samtidig beriget med viden, så vi er helt rolige omkring hvilken pc og udstyr sønnike skal erhverve efter sin konfirmation - og vi er ikke i tvivl om hvor vi skal handle! 🦍🕹

Nicklas Rasmussen 23.11.2020

Trustpilot
Bedste Service!
De har simpelthen den bedste service! havde bestilt fra et andet firma hvor PC'en simpelthen overhedede, de hentede min PC og fik det løst uden problemer, er der nogen spørgsmål eller problemer er de der altid, kan desværre kun give 5 stjerner, havde jeg kunnet give flere havde de osse fået dem :)

Christian 25.02.2021

Trustpilot
Fantastisk Oplevelse hos Gorilla Gaming!
Jeg købte min første stationær pc hos Gorilla Gaming. God rådgivning, god kundeservice, det er den bedste gaming forretning jeg har handlet hos. Jeg har et stykke tid efter fået opgraderet min stationær, der fik jeg også en god oplevelse med rådgivning, hurtig svar og et sprog som man kan forstå. Gode fair priser, så du får meget for pengene. Skynd jer at handle hos Gorilla Gaming, det kan varmt anbefales.

Mads C. 11/12/21

Trustpilot
Ringede og selvom der er travlt og corona, og kun én på matriklen tog medarbejderen bare min pc med det samme, og lavede den imens jeg ventede.
Han svarede på alle mine dumme spørgsmål, og var meget professionel.

Overslaget jeg havde fået i telefonen passede på en prik, så ingen ubehagelige overraskelser.

Bundkort blev flashet, det drillede, men han fandt hurtigt ud af det, sørgede for at alt virkede som det skulle og fik lige smidt mine RAM op i hastighed ub

5/5 der er ikke noget at sætte en finger på, og jeg bruger dem igen næste gang!

Mathilde K. R. 13/12/21

Trustpilot
Service i topklasse!!!
Super hurtigt afsendelse , Hjælpsomme udover det sædvanlige. Vi vil helst sikker anbefale butikken her til andre. Og bruge dem igen.
Selv om jeg dummede mig og lavede en fejl i min ordre så var de hurtige til at opdage fejlen og yderst behjælpelige og venlige!

Der er ikke gået mange timer fra bestilling til afsendelse af ordre. Trods min fejl. For den er allerede på vej. Bestilt idag eftermiddag.

Tak til julenissen 🙏🏻🙏🏻 Rigtig glædelig jul.
Læs mere...