IT-Services

Rens af stationær/bærbar

Hos Gorilla Gaming tilbyder vi både at give din PC en komplet rens samt udskiftning af den originale kølepasta, som med tiden ofte vil stivne/hærde og derved miste sit formål. Dette vil give forøgede temperaturer på din PC, der derved vil skrue ned for din computers maksimale ydelse, for at sikre sig at de interne komponenter ikke kommer til skade. Dette fænomen kaldes også for ’’Throttling’’.  

Du kender det måske – din computer føles langsom og halter, bare det at åbne en browser eller et spil kan være en kamp. Dette skyldes tit og ofte ikke at din pc er ved at være for gammel, men kan ganske enkelt være et tegn på manglende kærlighed. Det kan på nogle områder tilsidesættes med en bil eller motorcykel, der kræver udskiftning af diverse væsker/olie, for ej at brænde sammen. Ligeledes har din computer også brug for et fysisk service for at sikre optimal ydelse og holdbarhed.

Dette er i langt de fleste tilfælde en hurtig og billig operation, der i bedste tilfælde kan skåne dig for at investere i en ny PC. 


Opgradering af hardware

I takt med at nutidens spiltitler og programmer bliver mere krævende, kan det være nødvendigt at opgradere sit interne hardware i sin computer for at kunne imødekomme disse stigende krav. Hos Gorilla Gaming kan vi være behjælpelige med at gennemgå din maskine i fællesskab med dig samt komme med forslag til opgraderinger, der gør at du stadig kan være forrest i feltet.


Rens af spillekonsoller

Lyder din Spillekonsol også som en Boing 747 der for fuld kraft farer ned af landingsbanen eller har du problemer med spontane nedlukninger?

I nutidens spillekonsoller er mange kræfter pakket ned på sparsom plads, dette kan ofte skabe problemer i form af varmeudvikling og afbrænding af den interne kølepasta, der har til formål at skabe kontakt mellem din konsols CPU/GPU’s overflade til køle blokken. Bliver denne kontakt delvist/helt brudt, kan det skabe et væld af problemer med både optimal ydelse samt forøget støjniveau.

Hos Gorilla Gaming kan vi diagnosticere din konsol og være behjælpelige med udskiftning og komplet rens, så du igen kan læne dig afslappet tilbage med joysticket i hånden.


Hjemme-support / Fjern-support

Vi tilbyder altid at yde både hjemme samt fjernsupport ved alle problemer der ikke kan tilgås selv og er uden for den almindelige forbrugers kendskab. I denne situation forsøger vi at sætte os ind i kundens problem og forklare letforståeligt undervejs i fejlsøgningen, så kunden fremadrettet kan undgå en lignende tilstand med sit udstyr.

DanishEnglish

Ved at bruge vores website accepterer du, at vi anvender cookies for at forbedre bl.a. købsoplevelsen for vores kunder. Forlad straks denne side, hvis du ikke kan acceptere at vi anvender cookies.  Læs mere